Вашият първи път бразилски бикини восък

В

Първо, трябва да сте сигурни, че искате да получите бразилски бикини восък. Помислете първо да опитате стандартния бикини восък, който ще премахне космите от бикини линията ви, или пълния бикини, който ще премахне по-голямата част от срамната коса, освен най-чувствителните зони. Бразилски бикини восък премахва ВСИЧКИте ви срамни косми.

Съветваме ви да вземете първия си бразилски бикини восък от професионалист. Много жени, които се опитват да си дадат бразилски бикини восък, причиняват щети и бикини зоната им изглежда по-зле след бразилския восък.

Можете да намерите салон, който предлага бразилски бикини восък във всеки голям град в САЩ. Просто потърсете в “Жълтите страници” или във всяка търсачка за “бразилски восък” + “име на вашия град”.

След като откриете салон, разберете колко бразилски восъци правят седмично? Уверете се, че лицата, отговорни за бразилския бикини восък, са опитни. Поискайте да говорите с клиенти, които са взели бразилски бикини восък от същия салон.

Отвори чантата си. Бразилският бикини восък може да струва до 100 щатски долара. Средната цена обаче е около 50 долара. Съветваме ви да платите не по-малко от средната цена, за да получите професионално лечение.

Елате на планираното лечение с добро настроение, след като вземете топъл душ, почиствайки пубиса.

Ще влезете в отделна стая или дупка със завеса. След това ще легнете на легло с колене нагоре или крака надолу.

След това терапевтът ще подстриже срамната коса с ножици с дължина около четвърт инч.

След това ще започне истинското. Восъкът ще стартира процеса на кола маска. Той ще използва восък с ниска температура, за да причини по-малко болка. Когато восъкът се охлади, той ще го извади с пубисната ви коса. Тази част е най-болезнената. Първият път обаче е най-болезненият. Косата може да бъде издърпана по-лесно през следващите моменти.

Восъкът ще ви помоли да влезете в някои странни неудобни позиции – като държите краката си нагоре, отстрани и дори над главата си.

Ако восъкът е добър, болезнената част ще свърши бързо. Ако смятате, че отнема твърде много време или че болката е непоносима, просто кажете на терапевта, че имате нужда от малко почивка. Когато епилацията се извършва, трябва да се нанесе успокояващ лосион върху срамната област. Вашата зона за бикини ще остане гладка поне 3 седмици без никаква поддръжка. Възползвайте се максимално от това.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta