В страната на недоброжелателите, пиратите и готвачите – готварска книга от Майкъл Бенет

В

Местният готвач / автор на Форт Лодърдейл Майкъл Бенет е написал готварска книга в карибски стил от годините си на живот на “островите”. Шеф Бенет е изпълнителен готвач в лодката на Бимини във Форт Лодърдейл; първата му книга е озаглавена „В страната на пиратите, гадостите и готвачите“, „вкус на живот от първа ръка“ в Карибите.

Бенет е измислил термина „карибски“ като кръстоска между карибския и американския стил на приготвяне на храна. Да развълнуваш небцето и да експериментираш с нови методи за готвене и иновативни съставки, прави отново старото ново. Шеф Бенет води читателя на игриви кулинарни пътешествия из многобройните острови на Карибите, показвайки ви, че с малко изобретателност можете да смаете вкусовите си рецептори, като се вдъхновите тропически с това, което майката природа вече ни е дала.

Рецептите са лесни за четене, лесни за следване и лесни за приготвяне. Тази книга е създадена с мисъл за простота, за да се хареса на най-начинаещите домашни готвачи, но в същото време заинтригува опитния готвач. Съставките са лесно достъпни в местния магазин за хранителни стоки, което прави този вълнуващ стил на готвене достъпен в даден момент, без особен план, освен да имате списъка със съставките с вас, докато пазарувате. На повечето страници има странични ленти, които открояват съвети за готвене, трикове за приготвяне и „вътрешна информация“, тъй като се отнася до здравословното хранене и вариациите в приготвянето на ястието. или в лодката на Бимини във Форт Лодърдейл.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta