Заклинание за розов кварц – как да го направя

З

Светът на окултизма е странен и загадъчен, където различни видове екзотични и очарователни съставки се използват за увеличаване на силата на магическите заклинания. Един такъв очарователен и интригуващ предмет, който често се използва в заклинанията за любов, е кристалът.

Кристалите са били използвани в магически заклинания от древни времена, за да доведат до събиране със сродна душа или за обединяване или привличане на любов в живота. Кристалите са изключително известни със своите магически и мощни свойства. Тези полускъпоценни камъни с невероятна красота и сила са били обекти за поклонение и почитане през цялата история на човечеството поради техните духовни и лечебни качества. От тях видовете кристали, които можете да използвате за любовни заклинания, са кристали от розов кварц.

Розов кварц Любовна магия

Кристалът, който ще разгледам в тази статия, принадлежи към семейството на кварците. Този кристал от розов кварц се нарежда на 7 място в скалата на твърдост. Обикновено мините на Русия, Испания, Чили, Китай и Индия дават този розов камък в няколко розови нюанса.

Между сърдечната чакра и кристала от розов кварц има дълбока и трайна връзка. Ето защо търсенето на розов кварцов любовен заклинание по въпроси на сърцето като емоции, настроения, чувства, привличане, любов и т.н. Розовият кварц може също да се използва за целите на самоусъвършенстването, тъй като се наблюдава, че насърчава любовта към себе си, самоуважението и самоуважението – фактори, които могат да привлекат любовник към даден индивид.

А сега за мощна любовна магия от розов кварц.

Тази розова кварцова любовна магия, когато се изпълнява правилно, може да привлече към вас вашия дълго ценен любовник. Първо, хванете кристална топка с общ диаметър минимум 3 инча. След това трябва да изчистите тази кристална топка, да засилите енергията й и да вкарате в нея послание за любов. За да програмирате любовно послание, трябва да си представите и да визуализирате как сърцето ви изпитва желание. Това ще доведе до вграждането на желанието вътре в кристала.

Позволете ми да споделя личен съвет с вас. Много обичащи болни окултни практикуващи не знаят какъв тип любовно послание трябва да програмират в кристала от розов кварц. Ако сте в подобна дилема, просто се отпуснете, опитайте се да постигнете приятно настроение и поставете позер пред себе си. Как бихте искали да привлечете обекта си на привързаност? Помислете добре, ако не намерите незабавен отговор.

Скоро мисловен образ ще се носи в ума ви. Така полученото изображение може да бъде програмирано вътре в кристала. Последното нещо, което трябва да направите, е да поставите кристалната топка до леглото си. Ето как изпълнявате заклинание за розов кварц.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta