Заклинания за розов кварц

З

Бялата магия се занимава с положителната енергия навсякъде около нас. Това е магия, която използва вашите фини чувства и сладки желания. Елементите и предметите, които се използват за бяла магия, са красиви и възвишени.

Всичко, което е красиво, се използва, когато бялата магия цели щастие. Помощта на такава магия се използва, когато човек иска да намери щастие, мир, истинска любов и богатство. Един от възвишените обекти, които влизат в игра при заклинанията за любов, е розовият кварц.

Червеният обект има силата да интерпретира вашата дълбока страст към даден човек и има за цел да събере сродните души, колкото и физически да са далеч един от друг, като влезе в употреба за магии с бяла магия.

Розовият кварц се свързва с най-големия дар от човешкия живот и това е любовта. Носейки го като висулка около врата си и близо до гърдите ви, се смята, че показва чудо в любовния ви живот. Това са няколко прости метода, но освен този розов кварц може да бъде използван сериозно за извършване на любовни магии от вас, за да приближите любовта на живота си.

Хванете се за щракане на любовника си и ако това не е възможно, запишете името му на чист бял лист хартия, тъй като силата, вложена в изписаните имена, е огромна и доста интензивна. Сега изрежете розов лист хартия във формата на сърце и вземете розов маркер или писалка с мастило, зелена или розова свещ или нощна лампа от всеки от двата нюанса. Накрая подредете розов кварц за вашата магическа магия.

Сега поставете свещта в собствената си спалня. Напишете името на човека, чиято любов силно желаете, с тази писалка върху листчето хартия, след като запалите свещта. Поставете розовия кварц точно пред свещта и произнесете молитвата „така да бъде и това и да не навреди на никого“, след като визуализирате точната градина на Едем, където и двамата ще живеете щастливо, след като сте влюбени.

Поставете хартия във формата на сърце под възглавницата си и винаги дръжте розовия кварц при себе си. Ако е възможно, можете да подарите кварца на своя любовник с подарък и ако това не е възможно, просто го дръжте при себе си.

Ето една прекрасна и безобидна магическа магия, обсъдена за вас с помощта на розов кварц.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta