Какво представлява тестът за способност на австралийските отбранителни сили?

К

Както всеки друг тест за правоспособност, тестът за способност ADF се фокусира върху психологическите аспекти на индивида. Това е да се определи степента на способностите по отношение на перспективната роля на кандидата. От които трябва да се попълнят и отговорят група въпроси и отговори за проверка на военната правоспособност.

Тестът за готовност на ADF се фокусира най-вече върху два процеса:

  • Тест за обща способност

  • Тест за математическа способност

Присъединяването към австралийската армия има тези изпити, които човек първо трябва да вземе. Но първо, жизненоважна е подготовката за армейски тест. Седмици на интензивна подготовка се очакват от всяко лице, което ще кандидатства в ADF.

Тест за обща способност

Общият тест за способност е една от най-важните части от набирането на австралийски отбранителни сили. Той включва основни тестове за аритметика, словесни разсъждения, граматика, аналогия и абстрактни разсъждения.

Аритметичните тестове включват събиране, изваждане, деление и умножение. Вербалните разсъждения се фокусират върху способността на човек да общува, докато граматиката е за измерване на езиковите умения. Тестът за аналогия е да се измери способността за анализ на човека.

Тест за математическа способност

За разлика от теста за обща способност, който обхваща само основните цифрови тестове, тестовете за математическа способност се занимават повече с функцията за напредък, като формули, изчисляване на геометрия, тригонометрия, експоненциални уравнения и много други.

Ето защо е наложително да преминете през много обучение, обучение и опресняване, преди да вземете същинските изпити. Ще ви трябват цялостни курсове за ADF, за да ви помогнат как да преминете тест за правоспособност.

Тъй като отдадеността е от жизненоважно значение преди датата на изпита, ще ви трябват много практики за проверка на способностите за защита. Можете да опитате теста за военна практика онлайн, но най-добре е да изберете разумно в това отношение.

За да ви дадем идеи за тестовете, които ще предприемете, можете да видите няколко примера за австралийски тестове за отбранителна сила чрез търсене с Google. Има и армейски резултати за тест за правоспособност, от които можете да базирате предварителния си подход на това как ще се справите по време на изпитите.

Други тестове, специфични за способностите

Освен тези два основни процеса, има и други клонове, на които се определя специфичната способност.

Роли като пилот, авиация, офицер и други специалисти имат допълнителен или различен процес, който трябва да премине, за да бъде уверен в способността на дадено лице.

Тези роли имат по-сложни изисквания като работа с усъвършенствана авиационна електронна система, изчисления на скорост, разстояние, време и дори точен разход на гориво. И затова е силно препоръчително човек да бъде добре подготвен за тези специфични тестове.

Очаквайте, че по-голямата част от изпитите ще бъдат проведени чрез писане. Многократен избор, анализ, обобщение, изчисления и логическо мислене най-вероятно ще се проведат, така че отново бъдете добре подготвени.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta