Кристали и скъпоценни камъни от розов кварц – Почистете и заредете отново своите кристали и скъпоценни камъни

К

Кристалите и скъпоценните камъни съответстват и резонират със специфични цветови честоти, тонове и светлинни лъчи; увеличаване или усилване на определена енергийна вибрация. Розовият кварц резонира с розова или розова светлина, засилвайки любовта, емоционално изцеление, гледайки през очите на любовта. Лапис резонира с тъмносиня светлина, изчиствайки каналите за комуникация с другите или ефирното Царство на Духа; насърчаване на истината и почтеността.

Има няколко начина, по които кристалите и скъпоценните камъни могат да бъдат почистени и заредени или енергизирани чрез поставяне в слънчева светлина; в лунна светлина; изплакнете ги с хладка течаща вода; поставянето им в морска сол; погребване на кристали в земята за 24 до 48 часа, поставяне на кристали с върхове нагоре към небето; прекарайте кристали през тамян или пламъка на бяла свещ; визуализирайте бяла или виолетова светлина във и около кристалите; поставете по-малки кристали или камъни върху по-големи клъстери от прозрачен кварц или аметистов кварц за 24 до 48 часа, не забравяйте да почистите клъстера и да заредите отново или да заредите кристалния клъстер на слънчева или лунна светлина.

Преди да почистите и презаредите своите кристали и скъпоценни камъни, помислете за изплакване на всеки кристал или скъпоценен камък под хладка течаща вода. Ако сте близо до океана, езеро или поток, не забравяйте да хванете здраво кристалите си или те могат да „скочат“ от пръстите ви във водата!

Интензивността на слънчевите лъчи почиства кристали и скъпоценни камъни само за няколко часа. Поставянето на кристали и скъпоценни камъни в лунната светлина, особено по време на пълнолуние, премахва всички по-ниски отрицателни или мръсни енергии с мека, но много мощна енергия.

Ако решите да почистите кристалите или скъпоценните си камъни с помощта на морска сол, имайте предвид, че морската сол може да премахне повече от съхранената отрицателна енергия; морската сол може също да промени фини кристали, вътрешни вибрации, причинявайки нежелано пренасочване на честотата.

Лечебната енергия на Земната Майка регенерира кристали, като рециклира или трансмутира отрицателната енергия, възстановявайки уникалните Ви вибрационни честоти.

По-големите кварцови клъстери Clear или Amethyst имат способността да прочистват и възстановяват баланса на по-малките кристали и скъпоценни камъни чрез абсорбиране на отрицателна енергия. Аз лично поставям кристалните си висулки върху по-големи кристални клъстери, като ги зареждам за една нощ. Моите клъстери се презареждат от Слънцето всеки ден и от лунната светлина всяка нощ, докато тече през прозорците.

Розов кварц
Розовият кварц, обикновено наричан „любовният кристал“, е част от семейството на кварцовите кристали и скъпоценни камъни. Когато се срути, Rose Quartz варира от много нежно розово до по-наситено розово. В естествената си форма изглежда искри и може да бъде донякъде полупрозрачен, когато се държи на слънчева светлина. Често има вени или ивици от по-светъл розов кварц, които изглеждат почти бели.

Когато се проведе, е възможно да започнете да изпитвате чувство за хармония в сърдечната си чакра, разположена в центъра на гърдите ви. Меката, фина енергия на розовия кварц успокоява емоциите, позволявайки на емоционалните рани да се лекуват по-лесно.

Розовият кварц ще подобри вашето преживяване при медитация, успокоявайки ви отвътре. Поставете розовия кварц под възглавницата или на нощното шкафче, за да улесните мислите си. Парче розов кварц, поставено директно върху Сърдечната чакра, нежно ще извлече емоционално нараняване, позволявайки да започне изцелението.

Възможно е да се освободи емоционалната скръб и болка чрез прошка. Любовта е мека, нежна и подхранваща, което ви позволява да се излекувате със собственото си темпо. Тъй като меката вибрация на розовия кварц резонира с вашия сърдечен център, той започва с любов да пресъздава свещеното пространство отвътре, като ви свързва отново с Божествената енергия. Изцелявайки, вие ще можете да давате и получавате любов първо на вас. Докато продължавате да лекувате, ще се създаде вакуум, където някога са се изпитвали болка и скръб, отстъпвайки място на повишено ниво на любов към себе си, което ви позволява да давате и получавате любов, ако решите така.

Тъй като меката, подхранваща розова кварцова енергия започва да циркулира през цялото ви същество, чувството за вътрешен мир и хармония подобрява комфорта и изцелението на ниво Душа. Изцелението, когато се търси с отворено сърце, освобождаване на всичко, което е дошло преди, разчиства пътя към нови приключения, нови преживявания с подновено чувство за самочувствие.

Готови ли сте да освободите болка и скръб, истинско или възприето възмущение, прощавайки на вас и на някой друг замесен? Да прощаваш, означава да те освободиш от самозатвор. Прошката ви освобождава от преживяване, преиграване на онова, което ви е причинило болка и страдание. Намерението за прошка не изисква да се поставите по същия път или при подобни обстоятелства.

Не забравяйте да почиствате и презареждате кристалите си често, особено ако работите с кристалите си по време на медитация и лечебна работа. Блогът за кристали и скъпоценни камъни – Въведение, съдържа информация за почистването и презареждането на вашите кристали.

Асоциация на Ангелското царство: Архангел Йофиел, чието име означава „Божията красота“, даряващ всеки от нас с избора да вижда през очите на любовта, приемайки това, което е пред вас, без да осъждате.

Лечебни свойства: емоционални рани, любов, любов към себе си, намалява напрежението, повишава самочувствието и насърчава чувството за вътрешен мир.

Честота на вибрациите: мека, нежна, възпитателна, спокойна, успокояваща, фина

Духовни свойства: помагат ви да приведете своето вътрешно Аз в себе си с висшия си Аз; привежда в баланс вашата сърдечна чакра с емоционално изцеление

Какви са някои от вашите преживявания при работа с кристали и скъпоценни камъни, розов кварц? Очаквам с нетърпение да прочета вашите коментари!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta