Мемоари на Марон – Емигрантска история – Преглед

М

Мемоари на Мароне – История на имигрант от авторката Сара Е. Лингли е историята на нейните прабаби и дядовци Рафаеле и Роза Мароне и тяхното пътуване към свободата в Америка. Тази книга описва тяхното пътуване и последвалия живот в Америка.

Рафаеле Мароне, уморен от живота си в Лауренцана, Италия, пътува до Ню Йорк, за да започне нов живот. Рафаеле непрекъснато пътува между Америка и родината си Италия, където трябва да се срещне, влюби и ожени за Роза. Бракът му е приветстван при строгото разбиране, че той не отвежда Роза да живее в Америка (причините за това идват от инцидент от детството на Роза, обяснен в книгата). Това ограничение трябва да бъде отменено по-късно и Рафаеле, Роза и децата им имигрираха, за да започнат нов живот в Америка.

Историята, описана в тази книга, е за живота на Рафаеле и Роза Мароне и за техните деца. Авторът Сара Е. Лингли с помощта на живите дъщери на Мароне припомня прекрасно тази история и напомня на всички ни за семейството и семейната любов.

Сара Лингли има изключителен дар за разказване на истории и държи читателите заинтригувани в цялата книга. Вниманието й към детайлите също е изключително. Тази книга е задължителна за всеки, който има голям интерес към семейната история или ако това е просто любов към четенето, ще се насладите и на това. Тази книга е достъпна от всички водещи продавачи на книги, включително Amazon и Barnes и Noble.

Тази прекрасна книга е идеалният подарък за всеки, който се интересува от история и семейни истории.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta