Най-добрата детска книжка с разкази за 2014 г.

Н

Великият пробив в зоопарка, който никога не се е случил – Стефани Картър

Това е авантюристична история за градските зоологически животни, които планират да избягат от зоопарка, тъй като вярват, че тревата би била по-зелена извън зоопарка. Любопитството да видите външния свят води до пробив в зоологическата градина. Какво се случва, когато Кралят на звярите реши, че е време да избяга от градския зоопарк? Прочетете тази интересна книга с истории за зоологическите животни и се насладете на разходката в зоопарка.

Как Енотът получи своята маска – Тина Фери

Това е история за любопитно момиченце Тина, което пита майка си как енотът е получил маската си. Майката на Тина й казва да отиде до близкото езерце и да помоли първия миещ мечка, тя попада. Изумително е, но господин Енот вдига глава и отговаря на Тина с фантастична история, която решава загадката! В възхитителната и забавна приказка „Как миещата мечка“, читателите, малки и големи, ще проследят увлекателната история на г-н Ракун, толкова много добре илюстрирана с очакване и учудване.

Палтото на Сами: Приключенията на Сами Змия – Глен Треветхан

Това е очарователна детска история за змия, която излиза в търсене на липсващото си палто. След релаксираща дрямка високо в горския навес, Сами Снейк открива, че е загубил палтото си! Присъединете се към Сами и неговия добър приятел Кирсти Коала, докато търсят високо и ниско в гората на дърветата, за да изчезнат липсващото палто на Сами. По пътя си срещат хитър крокодил на име Кларънс, който предлага да помогне, но възнамерява да ги вземе за вечеря! Могат ли Сами и Кирсти да избягат от гладния крокодил или е късно? Разберете какво се случва в австралийската пустош, когато решителна змия и търсещият го приключения приятел на коала няма да се спрат пред нищо, за да намерят палтото на Сами. Палтото на Сами е нова детска книга, която се провежда в живописна горска обстановка в австралийската пустош.

Рейчъл и Сами се научават да опазват – Джанифър Поулсън

Това е една от детските книги от серията Rachel Raccoon and Sammy Skunk. Това е последният учебен ден преди лятната ваканция и учениците трябва да направят последна презентация след обяд, преди да са свободни за лятото. Рейчъл, Сами и останалите ученици в техния час по природни науки представят своите окончателни консервационни проекти. Преди Рейчъл да представи своя проект за дървета, класът обсъжда какво означава опазване. Това е чудесно начало за различните проекти, които следват, включително опазване на почвата и водата. Докато класът прави своите презентации, читателят ще научи заедно с класа много ценни уроци по отношение на околната среда и опазването на природните ресурси.

Куестът през звездите – Дона Брукс

Това е детска новела, базирана на малък дракон на име Пламък, който търси майка си. Тази образователна детска книга превежда читателите през изпитанията и изпитанията, пред които е изправен младият дракон, докато пътува през съзвездията. Има творчески препратки към създаването на Земята и формирането на съзвездията и тяхната връзка помежду си. Пътешествието на Флейм из чуден и въображаем свят е изпълнено с приятелски създания, които му помагат в търсенето на майка му и истинската му самоличност. Децата и родителите ще намерят новелата както за просветление, така и за ангажиране. Красивите илюстрации превърнаха книгата в отлична визуална емисия.

Честит четиринадесет, моето малко – голямо семейство – Дона Брукс

Happy Fourteen е възхитителна колекция от десет пътувания. С успокояваща простота и нежни ритми Дона Брукс празнува безусловната любов между деца и малки кученца. Докато страниците се обръщат и пейзажите се развиват от гора до луната, това е омагьосващ подарък, който ще стопли сърцата на децата. Тази колекция от десет книги с приказки за кученца е създадена, за да направи изучаването на красиво оформен материал забавен за децата.

Всички котки отиват в рая – Валда Упениекс

All Cats go to Heaven е илюстрирана книга с истории, представяща фантастичния свят на котките. Котки от небето, с красиви приказни крила. Тези котки пътуват на земята и какво правят? Една сутрин Минка забелязва млада котка, която бързо тича през вратите на Котешкото небе и веднага го разпознава. Той е Вили, близък приятел от квартала. Минка му разказва за желанието си да полети на Земята, за да защити приятелите си. Тя убеждава Уили да се присъедини към нея в нейното желание.

Градината на Джесика – Жанет Ан О’Донъл

Градината на Джесика е прекрасна детска история за необходимостта всяко дете да излиза навън и да играе … и да се изцапа! Джесика толкова много иска да играе в градината и да се изцапа като Кейти, момиченцето в съседство, но мумията на Джесика не иска момиченцето й да съсипва хубавите й дрехи. Татко се опитва да утеши Джесика, но всичко се променя, когато Няня идва на гости.

Най-доброто усещане в света – Кристофър Каден

Неговата история за осемгодишен Саймън изглежда ще има всичко: стаята му е нарисувана като комикс, всички най-нови видеоигри на телевизор с голям екран и Томи Роботът, който ще почисти след него, но Саймън не е щастлив. Той наистина иска мама и татко да прекарват качествено време с него, както е виждал с най-добрите си приятели Томас и Карлос. Две големи събития водят до кулминация, която принуждава майка му и татко да преоценят семейните приоритети и да се окажат най-щастливият край от всички и „Най-доброто чувство в света“.

Дара и Zinglefinners -Тад Уолтън

Специално малко момиченце на име Дара се оказва майстор на разказвачи, което привлича публика от цял ​​свят, за да чуе нейните невероятни фантастични приказки. Нейната любима и най-популярна история е за Zinglefinners, които триумфират над подлите и гадни Snools, заплашващи да превземат земята им Zinglefintopia. Zinglefinners са вълшебна, любяща и мирна раса от същества. Снулите са подли и неприятни раси, които се занимават с тормоз и мразят по-мирни същества. Neblee Zinglefinner и Silas the Silly Serpent събират армия, наречена The We Love You Crew, за да изгонят Snools от Zinglefintopia завинаги. Тази приказка за смелост и самоопределение завладява въображението и показва, че любовта и позитивността могат да победят всички.

Всички изброени по-горе детски разкази не само забавляват читателя с невероятна илюстрация, но и ги карат да научат ценностите на приятелството, любовта, смелостта, самоопределението и т.н., които ще им помогнат в живота им. Изброената по-горе книга с разкази съдържа оригинални илюстрации от Калпарт.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta