Насърчете четенето, като поставите детето си в историята

Н

Решаваща стъпка за образованието на детето е да се научиш да четеш. Можете да направите детето си звезда на всяка история. Персонализираните детски книги са забавен и вълнуващ начин, по който можете да помогнете на детето си да се научи.

От това да бъдеш звездата в техния собствен цирк и да помогнеш на Елмо да се научи да брои, има много приключения, в които детето ти може да участва със собствената си персонализирана детска книга. Използвайте името на детето, родния му град, възрастта и много други, за да създадете вълнуващо преживяване при четене, където вашето дете има водеща роля в собствената си персонализирана детска история и наблюдавайте лицето му олекотено, докато вижда името си.

Независимо дали е първият рожден ден на детето, празник или просто защото ги обичате, има богат набор от книги, които биха направили страхотни подаръци за всяко дете. Също така Персонализираните книги за бебета правят страхотен подарък за бебета за родителите на ново бебе. Персонализираните детски книги са чудесна идея за подарък за всички деца във вашия живот.

Вашето дете е заведено във вълнуващо приключение, където те са главният герой или „герой“ на историята. В много случаи към тях се присъединяват някои от любимите им анимационни герои, като Спайдърмен, Скуби-Ду, Малката русалка, Елмо и Батман.

Какъв по-добър начин да направим ученето забавно, отколкото да ги превърнем в звездата на историята. Детските книги могат да бъдат както образователни, така и забавни за четене. От ученето да брои и изучаването на техните ABC с героите от улица „Сусам“ до представянето на много неща, които могат да бъдат, когато пораснат, персонализираните образователни детски книги са чудесен начин да помогнете на детето си да се научи.

Колко ще се вълнува детето ви, когато може да помогне на любимия си супер герой да победи лошите? Нека бъдат главният герой в любимата си история за Супер герой.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta