Плюсовете и минусите на използването на кварцови суети за баня

П

Една от най-горещите тенденции в плотовете днес е използването на кварц. Той е популярен както за кухненски плотове, така и за суети за баня и може да се използва за работа с практически всеки стил на декориране. Но какви точно са предимствата на суетите за баня в банята пред друг избор? Заслужава ли си разликата в инвестицията? Ако сте се чудили по някой от тези въпроси, отделете няколко минути, за да обмислите плюсовете и минусите при избора на кварцова суета за баня.

Плюсовете на кварца за суета за баня

· Кварцът е произведен продукт, който може да бъде красиво допълнение към вашето пространство. Тъй като това е произведен продукт, можете да го закупите практически във всеки цвят, който желаете, както и да е проектиран да имитира външния вид на естествените камъни. Всъщност той се предлага в повече цветове от естествените камъни като гранит или мрамор.

· Кварцът е също толкова издръжлив, колкото плотовете от бетон или гранит, но може да отнеме повече употреба. Например, кварцова суета за баня може да се изправи, за да изпусне предмети, така че не е нужно да се притеснявате от чипове или пукнатини.

· Кварцът е изключително непорест, така че петна като сок, вино, масло, домати, кафе, грим или други продукти няма да оцветят повърхността.

· Петната не само са необичайни, но кварцът също е устойчив на бактерии и вируси.

· За разлика от гранитните плотове, не е необходимо да се запечатват и след това да се запечатват отново кварцови плотове.

· Кварцът се предлага в готови конфигурации за суета.

Недостатъците на кварцовите суети за баня

· Кварцовите плотове не са нещо, за което обикновеният домашен любимец трябва да се справи. Процесът на инсталиране изисква специфични инструменти и знания, така че ще е необходимо да привлечете професионалист.

· Макар че е устойчив на петна и бактерии, кварцът не е толкова устойчив на топлина, колкото други опции за плотове, така че ако използвате елементи за стилизиране на коса на основата на топлина, ще искате да имате охлаждаща подложка, върху която да поставите тези елементи след завършване на външния си вид.

· Кварцът може да бъде повреден от силно алкални или киселинни химикали като почистващ препарат за оттичане, както и от разтворители като белина и абразивни почистващи препарати. Също така, няма да искате да използвате абразивни почистващи препарати върху кварцовия си суит за баня, тъй като това може да доведе до притъпяване на неговия красив, блестящ завършек.

· Кварцът е по-скъп от всеки друг избор в кухненските или банята. Всъщност той може да работи навсякъде от $ 115 до $ 200 на квадратен фут.

· Въпреки че не е непременно слабост, кварцът се счита от мнозина за съвременно покритие на плота.

Кварцовите суети за баня са чудесен вариант, ако търсите плот, който да ви накара да се почувствате сякаш сте влезли в собствения си спа център. Те ще добавят елегантност и красота към почти всеки декор и могат да бъдат инсталирани от професионалист с относителна лекота. Ако търсите доставчик на кварцов плот в района на градовете близнаци, плюсовете са на Универсален камък може да отговори на вашите въпроси – дали за кварц, гранит или други каменни плотове. Така че, вземете решението си и се пригответе да се насладите на красиво спа бягство точно в собствения си дом.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta