Плюсове и минуси на кварцовите плочки за стена

П

Кварцовите стенни плочки пасват добре на пода, стените, пътеките, портиките, кухненските плотове и фолиото. Всички интериорни дизайнери ги препоръчват в зоните с голям трафик. Те са устойчиви на вода и температура. Предлагат се в много цветове, дизайни и шарки. Черно-белите цветове са известни. Те правят пода да изглежда красив и блестящ. Те не са порести, което никога не пропуска влага или микроби и се почистват лесно. Редовното почистване е силно препоръчително и те са достъпни, лесни за поддържане.

Свържете се с местните дилъри и проверете за най-новите модели кварцови плочки за стена. Опитайте се да придобиете всички характеристики на тези плочки, преди да ги срещнете. Има онлайн дилъри, които ще обяснят всичко за тези плочки с мострата на прага ви. Възползвайте се от тях и обсъдете с членовете на вашето семейство. Има доставчици, които предлагат гаранциите и отстъпките. Оценете цената и качеството, преди да ги купите. Вземете допълнителни плочки, за да балансирате загубата. Отидете с големите плочки, за да избегнете загубите. Следните точки ще ви насочат да разберете свойствата на тези прекрасни стенни плочки:

Професионалисти

Прекрасна привлекателност – тъй като те се предлагат в много цветове, тези плочки се предлагат в много цветове и модели. Те лесно се съчетават с всеки декор. Огледалните петна на повърхността предлагат много блясък. Когато използвате тези плочки по стените си, отражението на светлината прави стаята по-голяма и по-просторна.

Издръжливи – те са дълготрайни само заради непорестата си природа. Не е нужно да харчите за уплътнителя или климатиците. Вземете основно, за да избегнете избледняване на цвета, драскотини и петна. Тъй като кухните и баните са зони с голям трафик, те имат много шансове за влизане на мръсотия и мръсотия, пазете ги с тези плочки. Те са устойчиви на вода и влага, което ни кара да останем хигиенични.

Лесно съхранение – почистването е без усилия, просто ги метете ежедневно с меките метли. Опитайте се да почиствате утаените замърсявания с мокра кърпа два пъти седмично. Избягвайте киселините и другите амонячни течности върху тях. Измийте ги с водата и специалните течности, препоръчани само за тези плочки.

Различни форми, цветове и размери – кварцовите плочки са от естествен камък, но в производствения процес те обикновено се формоват в няколко форми и размери. След това се добавят пигментите, за да се получат различни цветови нюанси.

Минуси

Тежест – тъй като намирате по-тежки от естествените скали, може да се наложи да наемете професионален изпълнител.

Цена – В сравнение с други, те са скъпи и струват пари.

Всички подови настилки имат плюсовете и минусите; нашият избор е да изберем правилния.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta