Преглед на готварската книга за бадемово брашно без глутен

П

Ако имате целиакия (или готвите за хора, които го имат), горещо ви препоръчвам да опитате The Cooking Book без балтено брашно без глутен от Elana Amsterdam. Моето семейство и гости са се възхищавали от всяка рецепта, която съм направил от тази книга. Най-доброто от всичко е, че бадемовото брашно опростява безглутеновото печене, като премахва необходимостта да се използва скъпа комбинация от необичайни брашна.

Книгата включва глави на следните теми:

Използване на бадемово брашно

Закуска

Хляб и бисквити

Предястия

Пайове, сладкиши и кори

Торти и кексчета

Бисквитки и барове

Топинги, сиропи и сосове

Никога не бях използвал бадемово брашно, преди да си купя тази готварска книга и беше чудесна изненада. Той е изключително хранителен и има прекрасен вкус и текстура. Бях се отказал от безглутеновото печене, защото не исках да намеря и да държа под ръка 10 различни вида неясни брашна и защото не бях доволен от резултатите. Бадемовото брашно замества сложните смеси и прави безглутеновото печене бриз.

Всички рецепти са прости, кратки и лесни за изпълнение. Те призовават за съставки, които е вероятно да имате под ръка, което улеснява изпробването на нова рецепта в крайна сметка. Първата рецепта, която изпробвах, беше билките бисквити. Никога не съм виждал семейството ми да поглъща чиния с бисквити толкова бързо и с такова удоволствие. Сега използвам тази готварска книга повече от всяка друга.

Аз съм единственият човек в моето семейство, който има целиакия и много ценя да има готварска книга, пълна с рецепти, които всички харесваме. Рецептите също не съдържат млечни продукти и соя, което ги прави подходящи за хора, алергични към тези храни. Но не е нужно да имате хранителна алергия, за да обичате тази готварска книга! Елана Амстердам е овладяла изкуството да създава здравословни, лесни, вкусни ястия, на които всеки може да се наслади.

Горещо препоръчвам готварската книга за безглутеново бадемово брашно и също така бих искал да благодаря на автора, че ни помогна да направим живота ни по-здравословен и по-лесен!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta