Причини, поради които винаги трябва да си пожелавате звезда

П

Авторът Даниел Харвел наскоро пусна първия си роман от нова поредица, озаглавен „Wishing Will“. Това чудесно четиво има герои, с които е лесно да се свърже, което е чудесно за неговата целева аудитория, читатели от среден клас, особено момчета. Неговата история се фокусира върху наедрял тийнейджър на име Уил Крикет, който е открил тайната за сбъдване на желание. Чрез търсене в интернет Уил открива легенда, която гласи на 11 ноември в 11:11 ч. И 23:11 ч. Може да бъде изпълнено желание.

Когато Уил подлага на изпитание тази теория, той открива, че тя работи, но също така е привлякла някои много странни и колоритно готини наблюдатели. Уил научава, че този състав от необичайни герои са буквално звезди от междугалактическа група, наречена Sky Castle Network Enterprises или по-известна като SCENE. След внимателно наблюдение и обсъждане с Уил, те решават да изпълнят желанието му. Уловката е, че трябва да направи нещо за тях. Той трябва да изпълнява пожелания на нуждаещите се. За съжаление, точно същите деца ще го обиждат и влошават живота му. В допълнение към това има много правила и разпоредби, които той ще трябва да научи, преди да бъде изпълнено желанието му.

На волята се дават правомощия. И докато се фокусира върху новите си способности, той все още трябва да се справя със семейни проблеми у дома, училищни побойници и злодей, всъщност зъл джин, който иска да унищожи хората и да завладее света на СЦЕНАТА. Когато Уил открива, че баба му е отвлечена от джина, тази дилема просто добавя към куп неща, които трябва да се правят. Може ли Уил да контролира силите си, да изпълни необходимите желания, да спаси баба си и два свята, без да нарушава никакви правила?

„Wishing Will“ има всичко, което да ангажира момчета и дори момичета. Има хумор, приключения, хитрости в училище и дори гаден злодей. Харвел се гордее, че е усърден, следвайки мечтата си да пише. Според Харвел, “Подобно на много писатели, аз имам идеи за книги и просто трябва да ги извадя. Има нещо изключително полезно в това историята ви да стане” истинска “на екрана на компютъра, а след това на хартия с печат.”

Ако познавате момче, което няма да вземе книга, тогава ще си струва да го запознаете с „Wishing Will“ за добро забавно четиво. Това също е книга и чудесна възможност за родителите, учителите и болногледачите да открият диалог за тормоза, семейните проблеми и социалните проблеми, които се развиват в училище. Родителите и учителите могат също да използват тази книга като четене на глас.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta