Рецензия на книгата: Историята на магнолията от Чип и Джоана Гейнс

Р

· Книгата е удобна за читатели.

Форматът е прост и лесен за четене. Тази книга с твърди корици се състои от 15 глави на обща стойност 182 страници. Не е необходим речник, за да търсите думи, защото авторите не говорят над главата ви. Вместо това езикът е ясен и ясен. Дори настройката на главите е интересна.

В цялата книга Чип и Джоана се редуват, разказвайки своята история. Докато частта на Джоана е в по-тъмен тип, частта на Чип е в по-светъл тип. В същото време разгледайте снимки на двойката в деня на сватбата им, Чип в славните му дни, Йоана като малко момиченце, кучетата, които кацнаха Чип в затвора, и др.

· Задържа вниманието ви.

Нещо повече, книгата е страница за обръщане. След като започнете да четете, не искате да го отлагате. Подобно на шоуто, книгата е забавна. Продължавате да се чудите какво следва.

· Открийте историята зад славата.

Чип и Джоана ти дават цялата лъжичка. Не оставят нищо настрана. Ще научите за техния произход, семействата им, как са започнали да се срещат, как са започнали да преобръщат домовете си и как са се приземили в телевизионно предаване. Разбирате как Чип е започнал да купува и наема домове за студенти, докато е бил студент. Разбирате, че Джоана, която е специалност журналистика, интернирана в Ню Йорк при Дан Радър; Джоана си помисли, че се е насочила към голямата ябълка след дипломирането си. По същия начин Чип беше подготвен за професионален бейзболен играч. Най-накрая ще установите значението на магнолиите.

· Вижте какво се случва, когато следвате сърцето си.

Нещото, което ме докосна най-много, беше да прочета черно на бяло как всичко се свежда до тях, следвайки сърцата си, което означава да следват Бог. Йоана е работила в автомобилния магазин на баща си. Тя спомена, че винаги водеше бележници, където рисуваше и скицираше идеи. Въпреки че Чип усърдно се обучаваше да бъде професионален бейзболен играч, той знаеше, че сърцето му е в бизнеса. Той имаше предприемачески дух.

· Оценявайте уважението, което Чип и Джоана изпитват един към друг.

Още по-добре, оценете любовта и уважението, които Чип и Джоана изпитват един към друг. Истински е и е специален. Защо? Живеем в ден, когато хората избягват брака и не зачитат неговата святост. Тук виждате силата на техния съюз и как те са изградили солидно семейство и бизнес заради него.

· Разкрийте важността да се запазват първите неща на първо място.

Преди да се появи хит шоуто Fixer Upper, Джоана имаше други успехи. Въпреки това, ако тя усети, че те пречат да бъдат майка, която наистина искаше да бъде, или намали времето си с децата, тя ги пусна като горещ картоф. Отдалечаването е лесно, когато нещо не се получава, но Джоана се отдалечи от процъфтяващите предприятия. Подобно на мен и вие ще започнете да виждате нещо, което изглежда като модел. Ако тя следваше Божията воля, Той почиташе нейното послушание, като благославяше каквото и да нареди.

· Вдъхновете се да изживеете мечтата си.

Като цяло тази книга ще ви вдъхнови да изживеете мечтата си. Както винаги казвам, вие живеете този живот само веднъж. Историята на магнолията ви подтиква да се съгласите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta