Рецепти за киселинен рефлукс

Р

Когато киселинният рефлукс стане редовна част от живота, страдащият обикновено се съветва да промени диетата си. Опитайте се да избягвате цитрусовите, Опитайте се да избягвате киселини. Вижте дали промените го правят по-добър. Така че опитайте. Експериментирате. И през цялото време ви се иска да има рецепти за лечение на киселинен рефлукс.

Най-накрая тръгвате да търсите такива и откривате, че има готварски книги, които се фокусират върху храненето, за да се избегне киселинен рефлукс. Проблемът е, че нито вие, нито вашият лекар не можете да кажете със сигурност, че проблемът е сегашната ви диета. Мразите да пускате пари за готварска книга за киселинен рефлукс, само за да научите, че вашият киселинен рефлукс произтича от друга причина. Бихте искали да намерите някой, който вмъква една малка дума във фразата рецепти за излекуване с киселинен рефлукс.

Киселинен рефлукс БЕЗПЛАТНИ рецепти за лечение

Ако можете просто да намерите рецепти за лечение без киселинен рефлукс, бихте ги пробвали. Ако се окаже, че наистина са помогнали, няма да имате нищо против да инвестирате в една или две добри готварски книги с рецепти за киселинен рефлукс.

Авторът не може да отдели място тук, за да ви даде колекция от рецепти за лечение без киселинен рефлукс, но нека да допринеса за вашето търсене.

Рецепти за лекуване с киселинен рефлукс

Рецептите за лечение без киселинен рефлукс имат три общи черти.

1. Те ​​елиминират или намаляват порции от тези храни, които обикновено са трудно смилаеми.

2. Те включват или увеличават порции от тези храни, за които е известно, че подпомагат храносмилането.

3. БЕЗПЛАТНИ са!

Например портокаловият сок е кисел. Много хора твърдят, че увеличава киселинния рефлукс. Затова заменете портокаловия сок за закуска със зрял банан, който е лесно смилаем. Или изберете ябълка.

Брауни и понички се считат за храни, които трябва да се избягват от страдащите от киселинен рефлукс. Те са склонни да седят, неразградени, в стомаха. Изберете лесно смилаем десерт като бисквитка без мазнини или желе.

Идеи за рецепта за киселинен рефлукс

Ето няколко идеи за рецепти за киселинен рефлукс.

1. Валдорфската салата, приготвена със зрели, здравословни ябълки, ядки и стафиди, е добра рецепта за лечение на киселинен рефлукс. Използвайте всяка традиционна рецепта за салата Waldorf, но заместете майонеза с ниско съдържание на мазнини и заквасена сметана. Ще имате чудесна на вкус салата, която не съдържа признати храни, предизвикващи киселинен рефлукс.

2. Говеждото яхния е друга чудесна рецепта за лечение на киселинен рефлукс. Използвайте всяка рецепта от говеждо яхния, която харесвате, като пропуснете лука. Нарежете мазнината от телешкото месо. Ако яхнията изглежда предизвиква киселинен рефлукс, яжте по-малка порция следващия път.

3. Меденките са прекрасен десерт за страдащите от киселинен рефлукс. Намерете рецепта, в която се използват консерви от тиква и пшеничен зародиш. Направете го с неподсладено ябълково пюре и нискомаслена мътеница. След това се противопоставете на изкушението да натрупате бита сметана върху нея! Вместо това опитайте имитационен камшик с ниско съдържание на мазнини.

4. Печена пуешка гърда е добро основно ястие. Червените боровинки трябва да се оправят с него. Сервирайте картофа, изпечен вместо пюре.

5. Смята се, че ниско месото няма специфични задействащи киселинния рефлукс.

6. Спагетите могат да причинят киселинен рефлукс при някои. Можете да намалите възможностите, като започнете с доматен сос без киселина. Пропуснете чесъна и лука от соса си и опитайте да използвате повече босилек и по-малко риган. Има редица италиански подправки, които са чудесни в соса за спагети. Опитайте копър с босилек.

7. Чийзкейкът също може да бъде рецепта за лечение на киселинен рефлукс. Направете го с намалени мазнини или обезмаслени сирена. Използвайте яйчен белтък и / или заместител на яйца.

Докато изпробвате вашите рецепти за лечение без киселинен рефлукс, научете каква е действителната причина за киселинния рефлукс. Може да се изненадате да разберете, че това е мускулен проблем. Може да има неща, които можете да направите, освен да промените диетата си.

ВНИМАНИЕ: Информацията, представена тук, е само за образователни цели. Ако имате продължаващи проблеми с киселинния рефлукс, моля, обърнете се към вашия лекар за съвет.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta