Розов кварц – популярният камък за плодородие

Р

Розовият кварц е камъкът за плодородие, който държи силата на центриране на любовта и от стотици години продължава да се смята, че повишава нивото на плодовитост на всяка жена, намалява всяка депресия и подобрява кръвообращението. Много жени смятат, че силата от земята, която е била използвана за образуване на кристал, все още е затворена в него, че може да бъде уловена и използвана за подпомагане на балансирането на енергиите на жената.

Това не изглежда като измислена идея, ако мислите, че през средния ден сме толкова лесно засегнати от нещата навсякъде около нас. Представете си, че един ден сте навън и някой прави или казва нещо, от което сте отвратени. Типична реакция на случая е да се разстроите и да имате проблеми с успокояването. Обикновено отнема известно време, за да се върнете в центъра. Или може би вали навън, което обикновено получава реакция върху вас, която е добра или лоша, което оказва влияние върху вас през целия ден, поддържайки ви в това определено настроение. Много различна енергия, която ви заобикаля, непрекъснато ви кара да реагирате. Розовият кварц, както всеки кварц, също изпраща своята сила, така че ако сте близо до него, може да се възползвате значително от успокояващите атрибути.

Използването на лечебните сили на розовия кварц за плодовитост естествено балансира репродуктивните органи на жената и така й позволява да започне да има по-редовни менструални цикли, което често й дава по-добра и много по-предвидима овулация, повишава нивата на плодовитост и подобрява възможността за зачеване.

Когато нивата на хормоните на жената са балансирани, тя е по-жизнена, кожата й е по-добра и има оптимална репродуктивна система. Винаги да държите розов кварц близо до себе си, като продължавате да го държите близо до леглото си или го обличате като бижу, позволява продължаващото използване на неговите ефективни енергии, за да превърне тялото в по-здравословно състояние. Някои жени казват, че са забелязали розовия кварц за плодовитост почти веднага.

Но тъй като силите му са толкова силни, означава ли да се приема, че ако не искате да имате деца, трябва да избягвате да обграждате себе си с розов кварц, за всички негови свойства на плодовитост. Всъщност е точно обратното.

Тъй като сте били обхванати от силата на розовия кварц, вие сте максимизирали цялостното си здраве и благополучие и тялото ви сега работи по най-ефективния начин, като ви възнаграждава с повишаване на жизнеността и енергията. Едно далеч по-оживено функциониращо тяло прави по-младо живо тяло и може да забави процеса на стареене. Предприемането на необходимите стъпки за избягване на забременяване винаги трябва да се предприема, когато не искате да забременеете.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta