Фантастичен роман за делтапланеризъм – Вълшебни крила – Летяща история

Ф

Magic Wings е прекрасно вникване в света на делтапланеризма. Той предлага нов поглед върху процеса на научаване на летене, от първите стъпки от тренировъчния хълм до мъчителни полети, окачени на хиляди фута в небето! И няма нищо освен вашето постоянство, акъл, вътрешност, полиестерно платно и въже, което да ви държи на него. Следвайте автора през безобразно красива природа, досадни стартирания на скали, часове на изчакване при пускането на вятъра, за да влезе вдясно, и просто забавна история. В лесното четене на 154 страници, авторът Alden Moffatt ви отвежда в приключение из един до голяма степен неизследван свят – този, който започва точно над земята. Той дори описва своя опит в летенето на нова изстрелвателна площадка, която никога преди не се е опитвал, и напрежението и несигурността, които са свързани с това.

В този роман Мофат не пише за катастрофа и катастрофа, както изглежда норма за хората, които говорят за тези летящи машини; вместо това той изразява величието на живия живот в пълна степен, поемайки рискове, докато го правите, и обръщайки се назад към моментите, които бихте искали да сте направили нещата по различен начин. Той обсъжда екшън и приключения, скандали и клюки и всичко останало, което е свързано с преживяването. И не само, че Мофат говори за делтапланеризъм, той говори за общността на хората, философията на живота и забавните – дори весели – истории, които вървят заедно с всичко това.

Цялата история е забавна и лесна за четене, а страниците наистина летят като релси на гигантско влакче в увеселителен парк. Печатното издание е 154 страници.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta